The four elements35.jpg

The act by MGrieL

е завладяващ мъжки парфюм с най-висок клас съставки! Създаден по технология на стареене, всеки от компонентите е естествен и гарантира издръжливост.

 

Ароматът на величествен дървесен агар, кедър, листа от мента, комбиниран с мускус, се слива с кожата ви и допълва чувствената есенция. Съставките са изработени от натурални масла с доказано световно качество. Това е БИО парфюм от серията "Четири елемента" - първият за България Био парфюм, който гарантира безопасност за вас и околната среда. Стъклената бутилка позволява да се презарежда с лекота, като същевременно се запазва качеството на съдържанието й и след това може да бъде предоставена за рециклиране.


Връхни нотки - Кедър, мента
Сърдечни нотки - Агар, червени плодове
Базови нотки - кардамон, мускус


30мл.

ALCOHOL, GLYCERIN,  AQUA, CEDAR ORGANIC OIL, MINT ORGANIC OIL, AGAR OIL, MUSK, CARDAMON ORGANIC OIL, AMYL CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE,  CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL

 

Съхранявайте на тъмно и хладно място с температура под 25 градуса. При продължителна директна светлина течността придобива лек златист цвят поради липсата на допълнителни консерванти и стабилизатори. Това не намалява качествата на аромата, но правилното съхранение гарантира неговата трайност.
Оценка от експерта проф. Ада Байнова:
22.10.2019 г
Оценката на безопасността е извършена в съответствие с изискванията на Регламент (ЕО) (1223/2009).
Въз основа на наличната информация за въздействието върху здравето на ПАРФЮМА THE ACT и неговите съставки, той се счита за безопасен за потребителите, когато се използва при нормални и разумно предвидими условия. Не съдържа съставки от генетично модифицирани организми и наноматериали. Не съдържа компоненти, класифицирани като канцерогени, мутагени и токсични за репродукцията (CMR) от категории 1A, 1B и 2 съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 и Регламент (ЕО) № 487/2013.
Продуктът е регистриран по всички стандарти за вида си в ЕС.
Дръжте далеч от деца.

Цена - 60.00лв.

Натурални Био парфюми за жени Натурални парфюми за мъже.

Козметика за жени, Био козметика, българска козметика.